مصاحبه رئیس و دبیر اجرایی کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب با روزنامه رویداد امروز
رئیس انجمن آب و فاضلاب کشور در مصاحبه با روزنامه رویداد امروز پاسخ به پرسش اصفهان امروز درباره اینکه آیا این کنگرهها و مقالهها و پژوهشهایی که به آن ارسال میشود در تغییر حکمرانی بخصوص در حوزه آب موثر بوده یا خیر، گفت: سعی شده تا مسئولان تصمیمگیر را در نشســتهای کنگــره دعــوت کنیــم تا مباحث علمی و کارشناسی در حوزه آب را بشنوند شاید در تصمیمگیریهایشان موثرباشد. مهمترین مسئله در حــوزه آب ایــن اســت کــه وزارتخانههــای
نیــرو و کشــاورزی و ســازمان محیط زیســت از نگاه بخشی پرهیز کنند و به مسئله آب یک نگاه جامع و کامل داشته باشند. به نظر میرسد بروزرسانی حکمرانی در بخش آب کشور ضروری است.
تابش خاطرنشان کرد: پیش از این علم و عمل در حــل مســائل زبــان مشــترکی نداشــتند و مانند دو ضلــع متفــاوت عمــل میکردند. بــا اســتفاده از مقالات و پژوهشهایی که به این کنگره میرسد و دستاوردهای علمی کنگره دستورالعملهای اجرایی علمی تدوین میکنیم. با این شیوه میتوان امیدوار بود که به حل مسئله کشور و مردم کمک کرد. او ادامه داد: ما به عنوان قشــر دانشگاهی تنها میتوانیم مطالبهگری درباره مسائل مختلف را بالا ببریم و راه حلها را به مسئولان اجرایی ارائه کنیم. این مدیران و دستگاههای اجرایی هستند که باید ایــن پژوهشهــا و راه حلهای علمــی که بر روی آنها ساعتها کار پژوهشی و علمی انجام شده را به کار ببندند ومسائل کشور را رفع کنند.
شروین جمشیدی عضو هیئت علمی دانشکده عمران دانشگاه اصفهان و دبیر اجرایی پنجمین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران هم در ادامه پاسخ به سوال اصفهان امروز گفت: در همه حوزهها به خصوص در حوزه آب هم حکمرانی خوب داریم و هم حکمرانی ضعیف. در حکمرانی خوب، تفکر جزیرهای وجود ندارد. هدف ما هم از برگزاری این کنگره خارج شدن از ساختار تفکر جزیرهای و کاهش سازمانهای موازی و اتلاف و وقت و انرژی است.